Ελληνικό κρασί - Όταν η ιστορία γίνεται τάση...

Αρχική

>

Καταναλωτές, Oινοποιεία

>

Εγώ ο καταναλωτής

> Ελληνικό κρασί - Όταν η ιστορία γίνεται τάση...
Ελληνικό κρασί - Όταν η ιστορία γίνεται τάση...
Αξιολόγηση άρθρου: 5,0
Είναι ιστορία! Στην πραγματικότητα είναι το κρασί με την μεγαλύτερη ζωντανή ιστορία στον κόσμο. Ποικιλίες που κατάγονται από την αρχαιότητα, ποικιλίες που δίνουν εξαίσια χαρακτηριστικά στον ίδιο τόπο που θεοποιήθηκε ο Διόνυσος.
 
Ποιος δεν θα ήθελε να δοκιμάσει το κρασί που γέμιζε τα ποτήρια των αρχαίων Μυκηναίων, την ποικιλία σταφυλιού που αναφέρει ο Ησίοδος, το αγαπημένο κρασί του Αριστοτέλη και τόσα άλλα. Ο Ελληνικός οίνος προσθέτει ένα ακόμη βήμα στην οινογευσία, την γνώση της ιστορίας του! Ελληνικές και διεθνείς ποικιλίες, που μεγαλώνουν δίπλα στην αρχαία Κνωσσό, στις αρχαίες Αιγές (σημερινή Βεργίνα), ή στους Δελφούς, ασφαλώς σε γοητεύουν με την ιστορία τους ή την ιστορία του τόπου στον οποίο καλλιεργούνται. Οι γεύσεις, τα αρώματα, οι τανίνες, η οξύτητα και η επίγευση, απλά συμπληρώνουν τη μαγική σύνθεση που ονομάζεται οίνος.
 
Είναι τάση! Μια διαχρονική τάση που έχει την ικανότητα να συνδυάζει την παράδοση, την καινοτομία και την μόδα. Συνοδεύει το φαγητό μας, βρίσκεται στο τραπέζι μας σε κάθε γιορτή που μοιραζόμαστε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Αφρώδεις οίνοι και κοκτέιλ με κρασί κάνουν την εμφάνισή τους σε μπαρ και κλαμπ, κερδίζοντας τις προτιμήσεις. Γιατί διαχρονική τάση, είναι η μετατροπή από κάτι γνώριμο σε κάτι καινούργιο που μας ταιριάζει και το αγαπάμε.
 
Ελληνικό κρασί – Κρασί των Θεών. Όταν η ιστορία γίνεται μόδα, μπορεί και αξίζει να ταξιδέψει σε ολόκληρο τον κόσμο!
 
* Αυτή η φωτογραφία τραβήχτηκε στο ''Αθηναίων Πολιτεία'' – Εστιατόριο, καφέ μπαρ, Ακάμαντος 1 & Αποστόλου Παύλου - Θησείο

Σχόλια

  • MRT (27.02.2018) Πολύ καλό!
  • (27.02.2018)

Όνομα

Email

Πείτε μας τη γνώμη σας

Βαθμολογήστε το