Μια φορά στη ζωή σου... - Οινοπειραχτήρι

Αρχική

>

Στιγμές Χαλάρωσης

>

Οινοπειραχτήρι

> Μια φορά στη ζωή σου... - Οινοπειραχτήρι
Μια φορά στη ζωή σου... - Οινοπειραχτήρι
Αξιολόγηση άρθρου: 0
Είναι μια ηλιόλουστη ημέρα, δεν έχει καθόλου κίνηση και όλα δείχνουν ότι θα πάνε καλά. Φτάνεις στο γραφείο στην ώρα σου και τα τηλέφωνα δεν χτυπούν αδιάκοπα, πράγμα που σε κάνει να χαμογελάς ... ''Τι υπέροχη ημέρα είναι αυτή! '' και πριν προλάβεις να ολοκληρώσεις την σκέψη σου, έρχεται η πρόεδρος της εταιρείας και σου ανακοινώνει: ''Το έργο του τάδε, πρέπει σήμερα να ολοκληρωθεί!''. Είχες πολλά άλλα πράγματα να κάνεις, αλλά μια τέτοια ωραία ημέρα σου δίνει την δύναμη να αλλάξεις λίγο τις προτεραιότητές σου....
 
Τα ωραία πράγματα όμως κρατούν λίγο. Το πρώτο τηλέφωνο στο οποίο κάποιος πελάτης ζήτησε την βοήθειά σου, έγιναν δυο, τρία... ώσπου έχασες το μέτρημα. Κοντεύει απόγευμα και εσύ δεν κατάφερες ούτε καν να δεις το έργο που έπρεπε να έχεις ολοκληρώσει. Στο δέκατο πέμπτο τηλεφώνημα που προσπαθείς απεγνωσμένα να βοηθήσεις κάποιον πελάτη με απομακρυσμένη σύνδεση στο δίκτυό του, κόβεται η σύνδεση σε όλη την εταιρεία. Ο πελάτης φωνάζει στο τηλέφωνο ότι χρειάζεται στήριξη, και εσύ δεν βρίσκεις πουθενά την πρόεδρο να της εξηγήσεις...
 
Παίρνεις την απόφαση να πας στον πελάτη που έχει πρόβλημα, γνωρίζοντας ότι η πρόεδρος δεν θα χαιρόταν καθόλου που δεν θα είχες ολοκληρώσει το έργο. Μετά από τρεις ώρες δουλειάς, ο πελάτης σε ευχαριστεί και εσύ φεύγεις για να επιστρέψεις στο σπίτι σου. Έχει όμως τόση κίνηση, που μετά βίας μπορείς να ξεχωρίσεις το φανάρι σε βάθος χιλιομέτρων. Λίγο πιο κάτω όμως, υπάρχει ένα μικρό και καλόγουστο μπαράκι.
 
Μπαίνοντας στο μικρό αυτό μπαράκι, βλέπεις την πρόεδρο της εταιρείας. Με αυστηρό ύφος σου λέει '' Καθίστε κύριε. Υποθέτω ότι έχετε πολλά να μου πείτε ''. ''Ξέρετε, προσπαθούσα να σας ενημερώσω αλλά δεν σας έβρισκα πουθενά. Δεν κατάφερα ούτε καν να δω το έργο που ζητήσατε να έχω ολοκληρώσει'' της απαντάς, και ενώ περιμένεις να ακούσεις μια πολύ άσχημη κριτική, εκείνη σε ρωτάει: '' Έχεις ιδέα τι κρασί να παραγγείλουμε;''.
 
Χμ... Νομίζω πως ο φίλος μας χρειάζεται λίγη μαγική οινόσκονη....
 
Ξαφνικά θυμήθηκες πόσο όμορφα είχε ξεκινήσει αυτή η ημέρα και κοιτώντας τον κατάλογο είπες με σιγουριά: '' Δαφνί! Μια λευκή, εξαιρετική  Κρητική ποικιλία, με αρώματα και γεύσεις βοτάνων, δάφνης- όπως φανερώνει και το όνομά της, και εσπεριδοειδών. Αρωματικό, μέτρια οξύτητας και ιδανικό για έναν απλό μεζέ''. Η αυστηρή κυρία χαμογέλασε και είπε: '' Θα ήμουν πολύ ευτυχισμένη αν όλοι οι συνεργάτες μου, ήταν πάντα τόσο σίγουροι για τις αποφάσεις τους'', και δεν εννοούσε μόνο το κρασί!
 
Ήμουν εκεί, πάντα θα είμαι εκεί να σας βοηθήσω, αρκεί να έχετε ανοικτό μυαλό για να μπορείτε όλοι να ακούσετε ένα Ελληνικό οίνου πνεύμα.

Σχόλια

Όνομα

Email

Πείτε μας τη γνώμη σας

Βαθμολογήστε το